آندروید در 75 درصد تلفنهای همراه هوشمند جهان سیستم عامل آندروید برروی ۷۵ درصد از تلفنهای همراه هوشمند جهان وجود دارد. به گزارش ایتنا از ایسنا، تازهترین آمار منتشره نشان میدهد که از هر چهار تلفن همراه هوشمند جهان که در سه ماهه سوم سال جاری میلادی به فروش رسیده است، سه دستگاه از سیستم عامل آندروید استفاده میکنند. بررسی شرکت IDC نشان داده است که سیستم عامل iOS که توسط شرکت اپل طراحی و توسعه یافته با سهم ۱۵ درصدی در مکان دوم سیستم عاملهای محبوب در سه ماهه سوم سال جاری قرار دارد. این آمارها در حالی منتشر میشود که تلفن همراه هوشمند جدید آیفون اواخر سه ماهه سوم سال جاری روانه بازارهای جهانی شد و این در حالی بود که شرکت سامسونگ و دیگر شرکتهای سازنده تلفنهای همراه هوشمند مبتنی بر سیستم عامل آندروید در این سه ماهه مدلهای مختلفی به بازار عرضه کردهاند. به گزارش آسوشیتد پرس، در سه ماهه سوم سال گذشته میلادی سهم تلفنهای اندرویدی از بازار ۵۸ درصد و سیستم عامل iOS ۱۴ درصد بود.
فهرست ضعیف ترین رمزهای عبور اینترنتی محققان با بررسی یک تحقیق سالانه از متداول ترین کلمه هایی که به عنوان کلمه عبور استفاده می شود به این نتیجه رسیده اند که 123456 و 12345678 هنوز هم متداولترین کلمه های عبوراستفاده شده هستند. شرکت اسپلش دیتا که به عنوان یک شرکت تولید کننده برنامه های اجرایی بهره وری کار می کند فهرست سالانه ای را از متداول ترین کلمه های عبور ارائه داده که به صورت آنلاین استفاده می شود و هکرها به آن دست یافته و آن را در دنیای مجازی منتشر کرده اند. براساس اعلام این شرکت، کاربران چنین کلمات عبوری متحملترین قربانیان هک شدن در آینده هستند.این فهرست در پی هکهای قدرتمند 12 ماهه ای ارائه شده که طی آن کلمات عبور کاربران فا ش شده اند. کاربران برخی از سایتها چون یاهو و LinkedIn درمیان پرتعدادترین قربانیان بوده است. این درحالی است که برخی از کاربران کلمات عبور خود را ارتقا داده اند و این تحقیق در فهرست امسال به کلماتی چون welcome، ninja، mustang و password1 رسیده اند که نسبت تازه به فهرست کلمات عبور ضعیف اضافه شده اند. شرکت اسپلش دیتا که این تحقیقات را منتشر کرده به کاربران هشدار داده است که کلمات عبور خود را تغییر دهند. مورگان اسین مدیرعامل این شرکت اظهار داشت: کاربران باید تصور کنند که به یغما رفتن هویتشان براثر ناامن بودن و ضعیف بودن کلمه عبور انتخابی چقدر می تواند وحشتناک باشد. وی اظهار داشت که استفاده از کلمات عبور ضعیف چقدر خطرناک است و تعداد افراد بیشتری با اقدامات ساده تر از خود و هویت مجازی خود با کلمات عبور قدرتمند و کلمات عبور مختلف برای سایتهای مختلف حفاظت می کنند. اسپلش دیتا اقدام به فهرست کردن 25 کلمه عبوری ناامنی کرده که کاربران از آن استفاده می کنند. درمیان 5 ردیف اول آن می توان به کلمه های عبوری چون password، 123456، 123456، abc123 و qwertyاشاره کرد. این شرکت به کاربران توصیه کرده است که اگر از هر کدام از این کلمات استفاده می کنند آنها را بی درنگ تغییر دهند.به نقل از سایت کنجکاو
یاهو برخی سرویسها و محصولات خود از جمله یاهو مسنجر را تعطیل میکند. به گزارش ایتنا، از زمان به روی کار آمدن خانم ماریسا مایر، مدیر عامل جدید یاهو، این چشمگیرترین تحولاتی است که یاهو به خود دیده است. یاهو در وبلاگ یاهو مسنجر خود، گفته قصد دارد بر سرویسها و محصولات سودآور و مفید تمرکز کند و یا محصولات جدیدی خلق نماید، و به همین دلیل برخی سرویسهای فعلی خود را میبندد. در ۱۴ دسامبر سال جاری (۲۹ آذر) چت رومهای عمومی یاهو بسته خواهد شد. این چت رومها محل گپزنی صدها و شاید هزاران کاربر از سراسر جهان و به زبانهای مختلف بوده است. این خبر را شاید بتوان یک تراژدی برای کاربران ایرانی دانست چرا که بخش قابل ملاحظهای از این افراد، سالها پیش اولین تجربههای وبگردی خود را با گشت و گذار در اتاقهای گپزنی یاهو آغاز کردهاند. بر اساس این گزارش، در همان تاریخ، سرویس Pingbox نیز از یاهو مسنجر حذف خواهد شد. مدیران سایتها و صاحبان فروشگاههای الکترونیکی با استفاده از Pingbox میتوانند به صورت رایگان برای سایت خود قسمت پشتیبان آنلاین بسازند. یاهو نحوه نصبزدایی Pingbox را برای کاربرانی که از این ابزار در وبلاگ خود و یا شبکههای اجتماعی استفاده کردهاند، آموزش داده است. همچنین قرار شده از ۳۰ ژانویه (۱۱ بهمن) سرویس ارتباط تلفنی یاهو مسنجر که توسط شرکتی به نام Jajah عرضه میشد، غیرفعال گردد.
یک مهندس نرمافزار که به دروغ مدعی برنده شدن یک بلیط بازی پاوربال در آمریکا شده بود توانست دو میلیون کاربر فیسبوک را سر کار بگذارد.
به گزارش ایتنا وی که عکسی از خود به همراه این بلیط گرفته بود از کاربران فیسبوک خواسته بود تا عکس را به اشتراک بگذارند. وی به افرادی که این کار را بکنند وعده داده بود به طور تصادفی یکی از آنها انتخاب کرده و یک میلیون دلار جایزه به این فرد اعطا خواهد کرد.
این وعده دروغ نولان دانیلز باعث شد تا بیش از ۲ میلیون کاربر فیس بوک فریب بخورند و عکس او را در نمایههای کاربری خود به اشتراک بگذارند.
این مهندس نرمافزار با نام واقعی و کامل Nolan Ryan Daniels یکی از موسسان شرکت نرمافزاری N۲ Technologies در آریزونا است که خدمات نرمافزاری متنوعی به شرکتهای پزشکی ارائه میدهد.
نچه که در این میان باعث تعجب و حیرت کارشناسان شده، فریب خوردن میلیونها کاربر فیسبوک به چنین شیوههایی است که نشان میدهد آنان توجه چندانی به مسائل امنیتی ندارند و به راحتی میتوان آنها را با وعده اعطای پول به کارهای مختلفی وادار کرد که میتوان به سرقت اطلاعات شخصیشان بینجامد.
به عنوان مثال آلوده بودن این عکس به کدهای مخرب یا تروجان میتوانست مشکلات جدی برای دو میلیون نفری که آن را به اشتراک گذاشته بودند ایجاد کند.
به گزارش ایتنا از خبرآنلاین، بالاخره ویژگیهایی که مدتها انتظارشان را میکشیدیم به آندروید ۴.۲ اضافه شد؛ قابلیتهایی از قبیل منوی تنظیمات سریع و حفاظت در برابر نرمافزارهای مخرب! برای کاربران آندروید، تصمیم گوگل مبنی بر اضافه کردن قابلیت دسترسی سریع به منوی تنظیمات در آندروید ۴.۲ واقعا قابلتقدیر است. البته از زمانی که توسعهدهندگان سایر کمپانیها، اپلیکیشن مخصوص این کار را طراحی کرده بودند، کاربران آندروید انتظار نسخه گوگلی آن را میکشیدند. علاوه بر این قابلیت، گوگل تعدادی قابلیت امنیتی بسیار مهم و ضروری را به آندروید ۴.۲ اضافه کرده است تا آن را در برابر بدافزارها مقاومتر کند. برای استفاده از تنظیمات سریع باید دو انگشت خود را از بالا به پایین صفحه بکشید. به گزارش Android Central ، ۸ مورد در لیست تنظیمات وجود دارد که عبارتند از: پروفایل گوگل پلاس، روشنایی، تنظیمات ،Wi-Fi، اطلاعات تلفن همراه، باتری، حالت هواپیما و بلوتوث. هرچند تنظیمات سریع به خوبی نمونههای اپلیکیشنیش نیست اما میتواند شروع خوبی برای گوگل باشد و امیدواریم این کمپانی به زودی آن را ارتقا دهد. همچنین آندروید ۴.۲ به منظور بالابردن سطح امنیت، اسکنر بدافزاری جدیدی را برای پلتفرمش به ارمغان آورده است که میتواند در جستوجو برای یافتن کدهای خطرناک، اپلیکیشنهای “sideloaded” – یعنی اپلیکیشنهایی که از Google Play دانلود نشدهاند- را تشخیص دهد. این قابلیت باید از طریق منوی تنظیمات فعال شود و سپس مرحله جدیدی به فرایند نصب برنامههای جانبی اضافه خواهد شد. این برنامههای جدید با لیست تعریف شده گوگل که شامل تمامی اپلیکیشنهای Google Play و نیز اپلیکیشنهای معروف است مقایسه میشوند و اگر در این میان تهدیدی به چشم بخورد، فرایند نصب متوقف خواهد شد. به هر حال شاید آندروید ۴.۲، به نسبت نسخههای قبلی، کمی ارتقا یافتهتر باشد اما مهم این است که گوگل قابلیتهای بسیار مهم و خوبی را به این سیستم عامل اضافه کرده است.
به گزارش مشرق به نقل از مهر، زمین در حرکت انتقالی خود به دور خورشید، در چند نقطه، مدار دنبالهدارها را قطع میکند که با ورود ذرات باقی مانده از دنبالهدارها بر اثر اصطکاک میسوزند که از دید رصدگر زمینی به صورت بارش شهابی قابل مشاهده است.
بارش شهابی جوزایی یکی از بزرگترین بارشهای شهابی سالانه است که کانون آن در صورت فلکی جوزا است. صورت فلکی جوزا یا دو پیکر از صورت فلکی منطقه البروج و بهترین زمان برای دیدن این صورت فلکی، فصل زمستان است. جوزا دارای 13ستاره پر نورتر از قدر (درخشمدگی) 4 است. آلفا (کاستور) و بتا (پلوکس) از ستارههای پر نور این صورت فلکی و نمایانگر سرهای دو پیکر هستند.
این بارش شهابی از روز 14 آذرماه آغاز می شود و در روز جمعه 24 آذرماه به اوج بارش خود می رسد.
این بارش از معدود بارشهای شهابی است که منشا آن دنبالهدارها نیست و سیارک است. منشا این بارش سیارک 1983TB یا فایتون 3200 است که به نظر برخی اخترشناسان نوعی جرم به نام دنبالهدار خاموش است. چگونگی تولید شهابها به دست سیارکها تاکنون به صورت معما باقی ماندهاست.
اوج زمان بارش ساعت 3 بامداد جمعه
کاظم کوکرم از منجمان فعال کشور در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر اینکه این بارش در روز 24 آذرماه به اوج بارش می رسد، در خصوص اختلاف در اعلام زمان بارش گفت: بر اساس اعلام جهانی بارش شهاب جوزایی 13 دسامبر ساعت 23:20 GMT رخ می دهد که این زمان به وقت ایران مصادف با بامداد روز جمعه 24 آذرماه میشود.
وی زمان دقیق اوج بارش در ایران را ساعت 3 صبح روز جمعه 24 آذرماه دانست و اظهار داشت: در صورتی که در این روز آسمان تاریک باشد و ابری و دارای آلودگی نوری نباشد، میتوانیم این بارش شهابی را مشاهده کنیم.
100 تا 200 بارش در هر ساعت
کوکرم با اشاره به میزان مشاهده شهابها در هر ساعت (ZHR) خاطر نشان کرد: در بهترین حالت می توانیم در هر ساعت 100 تا 200 شهاب را رویت کنیم.
منشأ شهاب باران روز جمعه
اسدالله قمری نژاد از محققان نجومی با تاکید بر اینکه این بارش منشاء "دنباله دار" ندارد، به مهر گفت: منشا بارش شهابی جوزایی یک سیارک با نام "فایتون 3200" است که در سال 1998 کشف شد. بارش شهابی جوزانی در صورت فلکی جوزا از باقیمانده این سیارک ایجاد میشود.
وی در خصوص راز شهابسنگهای سیارک فایتون توضیح داد: برخی راز شهابسنگ های این سیارک را در پدیده "برخورد" میدانند و معتقدند که ممکن است این سیارک در مدار حرکتی خود با سیارک دیگری برخورد کرده باشد. این برخورد میتواند منجر به تولید ابری از ذرات غبار و شهابسنگ شود که به دور فایتون 3200 جمع شده و در مدار حرکتی آن در حال جا به جا شدن هستند.
وی وجود این برخوردها را زیاد محتمل ندانست و ادامه داد: از سوی دیگر برخی دیگر از اخترشناسان احتمال میدهند سیارک فایتون 3200 "دنباله دار" باشند که نمودار حرکتی آن بیشتر بیضوی است. این احتمال زمانی تقویت میشود که مشاهده شده است این نمودار بیضی شکل، فایتون را در فاصله بسیار نزدیک به خورشید نگه میدارد.
رنگ شهابها سفید است
قمرینژاد رنگ شهابهای این سیارک را عموما سفید ذکر کرد و یادآور شد: برخی از شهابهای جوزایی دارای درخشندگی زیادی هستند که این امر رصدگران زیادی را تشویق میکند که در شبهای سرد آذر ماه به رصد این اجرام آسمانی بپردازند.
35 کیلومتر در ثانیه سرعت ذرات بارش
وی با بیان اینکه سرعت این ذرات بارش 35 کیلومتر بر ثانیه است که نسبت به سایر بارشها از سرعت کمتری برخوردار است، خاطرنشان کرد: کانون بارش شهابی جوزایی در صورت فلکی جوزا در دو درجه ستاره "کالستور" که یکی از ستارههای این صورت فلکی است، قرار دارد.
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
قصرشیرین و آدرس
meisam367.LXB.ir لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.